DESCHIDERE APLICATIE INSCRIERE PROGRAMUL EMPRETEC 2016


Incepand cu data de 27 octombrie ora 10.00 va deveni activa pe site-ul www.aippimm.ro aplicatia de inscriere in cadrul Programului UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii Intreprinderilor mici si mijlocii. EMPRETEC este un program integrat de pregatire, care ofera inteprinzatorilor instruire si asistenta tehnica, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor anteprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a inteprinderilor mici si mijlocii.

Workshop-urile UNCTAD EMPRETEC vor fi organizate sub coordonarea celor 4 centre EMPRETEC (EMPRETEC Transilvania, EMPRETEC Sud-Est, EMPRETEC Oltenia-Banat si EMPRETEC Moldova) si se vor desfasura in 4 locatii (arondate celor 4 OTIMMC organizatoare: Cluj, Constanta, Craiova, Iasi).

Perioadele de desfasurare a workshop-urilor si locatiile vor fi afisate pe site-ul www.aippimm.ro. In cadrul aceluiasi workshop nu pot participa rude de gradul I, rude de gradul II si sot/sotie. Numarul maxim de beneficiari este de 30 participanti/workshop.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *